Monday, 26 September 2011

Hangout ;)

Woot , Woot . First time keluar dengan my girlfriend . Hikhik . Best gilee babe . First-first kiteowg pi tgok wayang , Masa dalam wayang , Dia main suap-suap POP CORN dengan akuu , Then aku pon suap balik . HikHik , Sweet jee . HAHA! . Then pi foodcourt , Aku pandang laa muke diaa yang comell tuu <3 . #aww . BABY , ILOVEYOU . Aku memang sukaa tgok muke Si Dia . Then , Kiteowg tak makan apa2 ponn . haih . aku dah ajak diaa makan tapi , dia cakap , dah kenyang :D . APTB . Aku pon tak makan jugak , coz dah makan dkt rumah . hikhik . bestt gilaa keluar dengan diaa , Tapi , Kiteowg jarang keluar . Hikhik . Baby , Lain kali kite hangout lagi Okay baby <3 . tu je kot aku nak bagi tauu . Kbaii . Baby , ILoveyou more than one :) .

Thursday, 22 September 2011

Don't take him from me ;(

Ehem , ehem :D . gambar dkt ats yg tu my GIRLFRIEND . Dia laa satu2 yg aku sayang . diaa laa untuk aku mengadu apa2 pon . Kita org dah 3months 2week 6days <3 . hikhik :) Kowg nak diaa ? , insyaallah laa takkan dapat :D hikhik . Fyqa , Syamil sayang fyqa tauu . Kiteowg kalau sehari tak OneThePhone tak sah . hikhik . D . Kadang2 kite selalu gaduhh :( . lepas tuu baik balik . hikhik . Aku kalau takde diaa , hidup akuu niee macam gelisaa . Fyqa , bie sukaa sangat , sangat klau bby snyum slalu , bie tak sukaa klauu bby tak snyum langsung . hikhik . Bie rinduu bby :( . kbyee . Bby , ILOVEYOUsoMUCH , IMISSYOUsoMUCH . Daa~