Thursday, 10 November 2011

I've made ​​a blunder for you :'(

11.11.2011 , Bagi aku tarikh nie laa membuatkan aku menangis keseorangan . Bagi kowg tarikh tu laa buat kowg gembire rite ? Bagi aku memang tak gembire :'( . Aku dah buat dia kecewe bagi akuu :'( . Aku dah buat dia SAKIT HATI . Aku taknak tinggalkan diaa :'( . Tapi , Aku dah buat diaa JEALOUS yang teramat-amat bagi akuu :'( . Onie , Omel mintak maaf sangat-sangat :'( . Aku akan janji dalam DIRI , Aku takkan ada perempuan lain :'( . Aku taknak dia sedih :'( . I need you :'( , I love you :'( . I promise not text with another woman :'( . Omel akan sentiase dengan oniee :'( . Onie , omel mintak jangan tinggalkan omel okay ? omel akan ingat janji kite :') . Janji tetap Janji , kbye . I Love you :') and I need you :') . Syamil janji okay ? -NSY- <3

Tuesday, 1 November 2011

2/11/2011 , 5 month with Nor Syafiqah Yusof . Tarikh tu lah yang aku nanti-nanti kan selame nie <3 . `O`n`i`e , Happy Anniversary <3 .

`O`n`i`e , Omel sayang Onie tauuu :') . Walau pon `o`n`i`e dah takde dalam diri omel , Omel akan sayang `o`n`i`e macam mana omel sayang selama nie :'( . `O`n`i`e COMEL sangatt <3 . `O`n`i`e sorang  jee dalam hidup omel <3 . Omel sayang sangat `o`n`i`e :'( . `O`n`i`e , Jangan TINGGALKAN omel okayy ? Omel pon janji takkan tinggalkan `o`n`i`e :') . `O`n`i`e , O`n`i`e BAIK sangat dengan omell :') . Omel janji takkan lupakan `o`n`i`e <3 . Omel memang bertuah sangat dapat `O`n`i`e . O`n`i`e memang baik hati , `O`n`i`e layan omel sangat baik :') . Omel memang sukaa perempuan yang baik hati nie . Omel suka dengar luahan dia dekat omel seperti , Sakit Hati , Marah , Sedih , Gembira <3 . HAHA ! Omel ingat janji kite sampai bile-bile :') . `O`n`i`e jangan lupa pulak janji kite okay ? :') . Bile omel menangis , `O`n`i`e akan pujuk omel <3 . *sweett :) . Omel suka sangat tgok muke dia bile diaa senyum :') . I LOVE YOU `O`N`I`E . Omel tak sunyi bile ada `o`n`i`e . Omel terlalu sayangkan `O`n`i`e . Omel taknak ada orang rampas `o`n`i`e dari omel Okay ? Kalau `o`n`i`e nak tau ? Omel memang kuat cemburu :') HAHA ! `O`n`i`e jangan marah okay ? Omel memang tak suke , laki yang omel tak kenal chatting dengan `o`n`i`e . Hee , Serious omel cakap memang tak suke :) . `O`n`i`e sekarang dah ROMANTIK . Hee , Omel menangis sebab omel sayang sangat dekat `o`n`i`e :') . Omel memang perlu kan `o`n`i`e :') . `O`n`i`e , jangan lupakan omel okay ? Hee , `O`n`i`e , Omel RINDU sangat dekat `o`n`i`e :'( . I love you tauu `o`n`i`e :') . Omel takkan lupakan JANJI kite okay ? I Need youu , I Miss You and I Love You <3 . Kboii :')

Monday, 17 October 2011

Amat menyedihkan You :'(

You , kenape buat i macam nie . Kenape you dah tak macam dulu ? , Kenape you sekarang dah jarang call i ? . kenape you ? He tried to talk to me ! I sayang you laa . I takde perempuan lain laa , Selain you tu ! Tolong laa faham you ! I taknak kite BREAK ! Baby , Biy SAYANG Baby tau :'(  . I nak you yang dulu :) . Kite sekarang dah jarang  OneThePhone and Text . I was CRYING every day for you ! I felt sad because , I love you ! Kbye >.< 

Monday, 3 October 2011

Sedihh ;(

Hurm , Tiap , Tiap hari nak gaduhh , kenape dengan akuuu nie haa ? Kau takk sukaa akuu ke ? Takk sukaa tpe laa , aku terimaa jee apa yang ada . Aku tak tahan nak MENANGIS taip2 hari . Aku nak tunai kan janji akuu dekat kauuu . Tapi , tlong laa faham perasaan aku nie . Kadang2 aku terduduk diam , teringat dekat kau . Aku selalu maafkan kauuu :( . Sumpahh sedihh ;( . Taip2 hari , kakak aku tnye , kenape kauu NANGIS syamil , Aku diamm jee ;( . Aku taknak Kau TINGGALKAN akuu ;( . PLEASE laa >.< . Aku Sayang Kauu ;( . And then , Tolong laa maaf kan aku , kalau aku selalu sakitkan HATI kau :'( . kbyee >.< .

Sunday, 2 October 2011

4 months with her ;-(

Before 2/10 ending , i wanna say , Happy Anniversary MY GIRL . HAHA ! Baby , bie nak mintak maaf sebab , Bie tak pandai jage Baby selame nii . Bie tau bie salah . But , bie sedih apa yang Baby cakap haritu . Bie akan cube lupakan . I will remember you , I will not forget you . Bie kalau sehari tak dengar suara Baby , Sumpah bie akan ngis >.< ! HAHA ! Walau macam mana pon , Thanks sebab jge bie selame ni ;) . Bie TAKKAN lupakan JANJI kite tauuu <3 . #amboii . Baby , bie TAKNAK baby tinggalkan bie walau macam mana pon ;) . Baby tunggu biee tauu <3 . Kboii . ILOVEYOUsayang :* .

Monday, 26 September 2011

Hangout ;)

Woot , Woot . First time keluar dengan my girlfriend . Hikhik . Best gilee babe . First-first kiteowg pi tgok wayang , Masa dalam wayang , Dia main suap-suap POP CORN dengan akuu , Then aku pon suap balik . HikHik , Sweet jee . HAHA! . Then pi foodcourt , Aku pandang laa muke diaa yang comell tuu <3 . #aww . BABY , ILOVEYOU . Aku memang sukaa tgok muke Si Dia . Then , Kiteowg tak makan apa2 ponn . haih . aku dah ajak diaa makan tapi , dia cakap , dah kenyang :D . APTB . Aku pon tak makan jugak , coz dah makan dkt rumah . hikhik . bestt gilaa keluar dengan diaa , Tapi , Kiteowg jarang keluar . Hikhik . Baby , Lain kali kite hangout lagi Okay baby <3 . tu je kot aku nak bagi tauu . Kbaii . Baby , ILoveyou more than one :) .

Thursday, 22 September 2011

Don't take him from me ;(

Ehem , ehem :D . gambar dkt ats yg tu my GIRLFRIEND . Dia laa satu2 yg aku sayang . diaa laa untuk aku mengadu apa2 pon . Kita org dah 3months 2week 6days <3 . hikhik :) Kowg nak diaa ? , insyaallah laa takkan dapat :D hikhik . Fyqa , Syamil sayang fyqa tauu . Kiteowg kalau sehari tak OneThePhone tak sah . hikhik . D . Kadang2 kite selalu gaduhh :( . lepas tuu baik balik . hikhik . Aku kalau takde diaa , hidup akuu niee macam gelisaa . Fyqa , bie sukaa sangat , sangat klau bby snyum slalu , bie tak sukaa klauu bby tak snyum langsung . hikhik . Bie rinduu bby :( . kbyee . Bby , ILOVEYOUsoMUCH , IMISSYOUsoMUCH . Daa~