Thursday, 10 November 2011

I've made ​​a blunder for you :'(

11.11.2011 , Bagi aku tarikh nie laa membuatkan aku menangis keseorangan . Bagi kowg tarikh tu laa buat kowg gembire rite ? Bagi aku memang tak gembire :'( . Aku dah buat dia kecewe bagi akuu :'( . Aku dah buat dia SAKIT HATI . Aku taknak tinggalkan diaa :'( . Tapi , Aku dah buat diaa JEALOUS yang teramat-amat bagi akuu :'( . Onie , Omel mintak maaf sangat-sangat :'( . Aku akan janji dalam DIRI , Aku takkan ada perempuan lain :'( . Aku taknak dia sedih :'( . I need you :'( , I love you :'( . I promise not text with another woman :'( . Omel akan sentiase dengan oniee :'( . Onie , omel mintak jangan tinggalkan omel okay ? omel akan ingat janji kite :') . Janji tetap Janji , kbye . I Love you :') and I need you :') . Syamil janji okay ? -NSY- <3

Tuesday, 1 November 2011

2/11/2011 , 5 month with Nor Syafiqah Yusof . Tarikh tu lah yang aku nanti-nanti kan selame nie <3 . `O`n`i`e , Happy Anniversary <3 .

`O`n`i`e , Omel sayang Onie tauuu :') . Walau pon `o`n`i`e dah takde dalam diri omel , Omel akan sayang `o`n`i`e macam mana omel sayang selama nie :'( . `O`n`i`e COMEL sangatt <3 . `O`n`i`e sorang  jee dalam hidup omel <3 . Omel sayang sangat `o`n`i`e :'( . `O`n`i`e , Jangan TINGGALKAN omel okayy ? Omel pon janji takkan tinggalkan `o`n`i`e :') . `O`n`i`e , O`n`i`e BAIK sangat dengan omell :') . Omel janji takkan lupakan `o`n`i`e <3 . Omel memang bertuah sangat dapat `O`n`i`e . O`n`i`e memang baik hati , `O`n`i`e layan omel sangat baik :') . Omel memang sukaa perempuan yang baik hati nie . Omel suka dengar luahan dia dekat omel seperti , Sakit Hati , Marah , Sedih , Gembira <3 . HAHA ! Omel ingat janji kite sampai bile-bile :') . `O`n`i`e jangan lupa pulak janji kite okay ? :') . Bile omel menangis , `O`n`i`e akan pujuk omel <3 . *sweett :) . Omel suka sangat tgok muke dia bile diaa senyum :') . I LOVE YOU `O`N`I`E . Omel tak sunyi bile ada `o`n`i`e . Omel terlalu sayangkan `O`n`i`e . Omel taknak ada orang rampas `o`n`i`e dari omel Okay ? Kalau `o`n`i`e nak tau ? Omel memang kuat cemburu :') HAHA ! `O`n`i`e jangan marah okay ? Omel memang tak suke , laki yang omel tak kenal chatting dengan `o`n`i`e . Hee , Serious omel cakap memang tak suke :) . `O`n`i`e sekarang dah ROMANTIK . Hee , Omel menangis sebab omel sayang sangat dekat `o`n`i`e :') . Omel memang perlu kan `o`n`i`e :') . `O`n`i`e , jangan lupakan omel okay ? Hee , `O`n`i`e , Omel RINDU sangat dekat `o`n`i`e :'( . I love you tauu `o`n`i`e :') . Omel takkan lupakan JANJI kite okay ? I Need youu , I Miss You and I Love You <3 . Kboii :')

Monday, 17 October 2011

Amat menyedihkan You :'(

You , kenape buat i macam nie . Kenape you dah tak macam dulu ? , Kenape you sekarang dah jarang call i ? . kenape you ? He tried to talk to me ! I sayang you laa . I takde perempuan lain laa , Selain you tu ! Tolong laa faham you ! I taknak kite BREAK ! Baby , Biy SAYANG Baby tau :'(  . I nak you yang dulu :) . Kite sekarang dah jarang  OneThePhone and Text . I was CRYING every day for you ! I felt sad because , I love you ! Kbye >.< 

Monday, 3 October 2011

Sedihh ;(

Hurm , Tiap , Tiap hari nak gaduhh , kenape dengan akuuu nie haa ? Kau takk sukaa akuu ke ? Takk sukaa tpe laa , aku terimaa jee apa yang ada . Aku tak tahan nak MENANGIS taip2 hari . Aku nak tunai kan janji akuu dekat kauuu . Tapi , tlong laa faham perasaan aku nie . Kadang2 aku terduduk diam , teringat dekat kau . Aku selalu maafkan kauuu :( . Sumpahh sedihh ;( . Taip2 hari , kakak aku tnye , kenape kauu NANGIS syamil , Aku diamm jee ;( . Aku taknak Kau TINGGALKAN akuu ;( . PLEASE laa >.< . Aku Sayang Kauu ;( . And then , Tolong laa maaf kan aku , kalau aku selalu sakitkan HATI kau :'( . kbyee >.< .

Sunday, 2 October 2011

4 months with her ;-(

Before 2/10 ending , i wanna say , Happy Anniversary MY GIRL . HAHA ! Baby , bie nak mintak maaf sebab , Bie tak pandai jage Baby selame nii . Bie tau bie salah . But , bie sedih apa yang Baby cakap haritu . Bie akan cube lupakan . I will remember you , I will not forget you . Bie kalau sehari tak dengar suara Baby , Sumpah bie akan ngis >.< ! HAHA ! Walau macam mana pon , Thanks sebab jge bie selame ni ;) . Bie TAKKAN lupakan JANJI kite tauuu <3 . #amboii . Baby , bie TAKNAK baby tinggalkan bie walau macam mana pon ;) . Baby tunggu biee tauu <3 . Kboii . ILOVEYOUsayang :* .

Monday, 26 September 2011

Hangout ;)

Woot , Woot . First time keluar dengan my girlfriend . Hikhik . Best gilee babe . First-first kiteowg pi tgok wayang , Masa dalam wayang , Dia main suap-suap POP CORN dengan akuu , Then aku pon suap balik . HikHik , Sweet jee . HAHA! . Then pi foodcourt , Aku pandang laa muke diaa yang comell tuu <3 . #aww . BABY , ILOVEYOU . Aku memang sukaa tgok muke Si Dia . Then , Kiteowg tak makan apa2 ponn . haih . aku dah ajak diaa makan tapi , dia cakap , dah kenyang :D . APTB . Aku pon tak makan jugak , coz dah makan dkt rumah . hikhik . bestt gilaa keluar dengan diaa , Tapi , Kiteowg jarang keluar . Hikhik . Baby , Lain kali kite hangout lagi Okay baby <3 . tu je kot aku nak bagi tauu . Kbaii . Baby , ILoveyou more than one :) .

Thursday, 22 September 2011

Don't take him from me ;(

Ehem , ehem :D . gambar dkt ats yg tu my GIRLFRIEND . Dia laa satu2 yg aku sayang . diaa laa untuk aku mengadu apa2 pon . Kita org dah 3months 2week 6days <3 . hikhik :) Kowg nak diaa ? , insyaallah laa takkan dapat :D hikhik . Fyqa , Syamil sayang fyqa tauu . Kiteowg kalau sehari tak OneThePhone tak sah . hikhik . D . Kadang2 kite selalu gaduhh :( . lepas tuu baik balik . hikhik . Aku kalau takde diaa , hidup akuu niee macam gelisaa . Fyqa , bie sukaa sangat , sangat klau bby snyum slalu , bie tak sukaa klauu bby tak snyum langsung . hikhik . Bie rinduu bby :( . kbyee . Bby , ILOVEYOUsoMUCH , IMISSYOUsoMUCH . Daa~

Wednesday, 24 August 2011

Jyeahh tahun nie raya kampung :)

Rindu gila la dekat kampung aku wehh . Akhirnya dapat la jugak aku balik kampung . Dapat RAYA kampung dohh . gila bestt :) . Tahun nie baju RAYA aku warna PINK tauu , #jambu kan aku :D HAHA ! . Setahun sekali jumpa mak long aku wehhh :) HAHA! . bukan senang tauu . #ecehmacammaklongakuartisje :D HAHA! Nanti mesti aku rindu kowg dohh :) . Nie lagi satu  , nanti mesti aku rindu diaa dohh -F- . HAHA ! . kboii :D

Miss the old you :'(

Awak , kita dah tak macam dulu kan :( . its okay la . kita sekarang dah jarang onthephone kan . hmm . Saya nak yang awak dulu . Please la k . Sejak akhir-akhir nie , kita dah jarang TEXT , OTP . hmm . I miss youu  tauu :) . kbye .  I love youu .

Monday, 22 August 2011

     


Must Do:
Tell her how you admire her. Always tell her you love her at all time. When shes upset hold her tight. Pick her over all the girls you hang out with. Play with her hair. Pick her up tickle her and wrestle with her. Just talk to her. Tell her jokes. Hold her hand and run. Just hold her hand. Let her fall asleep in your arms. Sing to her no matter how awful you sound. Get her mad at you then kiss her. Give her piggy back rides. Push her on swings. Tell her she looks beautiful. When shes sad,stay on the phone with her, even if shes not saying anything. Look into her eyes and smile. Kiss her on her forehead. Dance with her even if no music. Kiss her in the rain. And when you fall in love with her, tell her.Tell her how you admire her 
Always tell her you love her at all time.
When shes upset hold her tight.
Pick her over all the girls you hang out with.
Play with her hair.
Pick her up tickle her and wrestle with her.
Just talk to her.
Tell her jokes.
Hold her hand and run.
Just hold her hand.
Let her fall asleep in your arms.
Sing to her no matter how awful you sound.
Get her mad at you then kiss her.
Give her piggy back rides.
Push her on swings.
Tell her she looks beautiful.
When shes sad,stay on the phone with her, even if shes not saying anything.
Look into her eyes and smile.
Kiss her on her forehead.
Dance with her even if no music.
Kiss her in the rain . 
And when you fall in love with her, tell her. <3

Saturday, 6 August 2011

Muhd Syamil Bin Yahaya

            Hyee :) I'm Muhd Syamil Bin Yahaya

Webcam Syafiqah

                                      You! i like pic nie :)
                                     iloveusomuchsayang <3