Monday, 17 October 2011

Amat menyedihkan You :'(

You , kenape buat i macam nie . Kenape you dah tak macam dulu ? , Kenape you sekarang dah jarang call i ? . kenape you ? He tried to talk to me ! I sayang you laa . I takde perempuan lain laa , Selain you tu ! Tolong laa faham you ! I taknak kite BREAK ! Baby , Biy SAYANG Baby tau :'(  . I nak you yang dulu :) . Kite sekarang dah jarang  OneThePhone and Text . I was CRYING every day for you ! I felt sad because , I love you ! Kbye >.< 

Monday, 3 October 2011

Sedihh ;(

Hurm , Tiap , Tiap hari nak gaduhh , kenape dengan akuuu nie haa ? Kau takk sukaa akuu ke ? Takk sukaa tpe laa , aku terimaa jee apa yang ada . Aku tak tahan nak MENANGIS taip2 hari . Aku nak tunai kan janji akuu dekat kauuu . Tapi , tlong laa faham perasaan aku nie . Kadang2 aku terduduk diam , teringat dekat kau . Aku selalu maafkan kauuu :( . Sumpahh sedihh ;( . Taip2 hari , kakak aku tnye , kenape kauu NANGIS syamil , Aku diamm jee ;( . Aku taknak Kau TINGGALKAN akuu ;( . PLEASE laa >.< . Aku Sayang Kauu ;( . And then , Tolong laa maaf kan aku , kalau aku selalu sakitkan HATI kau :'( . kbyee >.< .

Sunday, 2 October 2011

4 months with her ;-(

Before 2/10 ending , i wanna say , Happy Anniversary MY GIRL . HAHA ! Baby , bie nak mintak maaf sebab , Bie tak pandai jage Baby selame nii . Bie tau bie salah . But , bie sedih apa yang Baby cakap haritu . Bie akan cube lupakan . I will remember you , I will not forget you . Bie kalau sehari tak dengar suara Baby , Sumpah bie akan ngis >.< ! HAHA ! Walau macam mana pon , Thanks sebab jge bie selame ni ;) . Bie TAKKAN lupakan JANJI kite tauuu <3 . #amboii . Baby , bie TAKNAK baby tinggalkan bie walau macam mana pon ;) . Baby tunggu biee tauu <3 . Kboii . ILOVEYOUsayang :* .